Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2009 01:59 - ДА НАПРАВИМ ПЪТ НА ГОСПОДА КЪМ СЕБЕ СИ ! С БОЖИЯТА МИЛОСТ ПОМОЩ ХРАНА ЗА ВЕЧЕН ЖИВОТ. Кой отнема вечността и светлината? ОТКРИТА Е ЧЕРНАТА ЕНЕРГИЯ В ЧОВЕКА КА
Автор: ob6tesvenmonah Категория: Други   
Прочетен: 526 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.05.2009 02:02


да направим път НА ГОСПОДА КЪМ СЕБЕ СИ !

 

С Божията милост помощ храна за вечен живот.

Кой отнема вечността и светлината?

 

ОТКРИТА Е ЧЕРНАТА ЕНЕРГИЯ В ЧОВЕКА КАТО НАСИЛСТВЕН ДЯЛ Векове, Години, Хилядолетия

 

Човек се ражда от човек на човек отнета е тайната на паметта на първоначалното му появяване, отнета му е истинската човешка история, отнет му е споменът. Кой е и кои е който го отнема, кой разполага с такова отрицателно действие? - което всъщност е коварно, невидимо нападение против него, кой му отне вечността, и още - отнема, свет-лината, рая, благодатта, светия благ добър дух. И му е вкаран дух на гняв, лъжа, омраза, кражба, съблазън, прелюбодейство, алчност, илюзо-рен, илюзорно обратен на истината, на истинският в действителност живот.

 

ЛЪЖЛИВИЯТ ЖИВОТ СЕ ПРИЕМА ОТ ЧОВЕКА ЗА НОРМАЛЕН

 

Обсебен ли е човекът, вързан ли е, дублиран ли е вътре в него - ще видим по-нататък. Който изтърпи до край, той ще се спаси - казва Господ Иисус Христос. Човеците са свикнали да приемат за нормално, лъжливият в тях живот, що е нормално - ако истинският живот на све-тостта им е отнет и им е вкаран мрака. Значи някой им е вкарал ненор-мално съществуване и помрачи - човека!

 

ДЕСАНТ НА ЧЕРНАТА ЕНЕРГИЯ - ЖИВОТНИ

 

Като житие, битие, ежедневие, ден след ден, подозират ли човеците кого слушат в себе си, освен себе си, знаят ли че някой живее в тях? Знаят ли, че са окупирани от безплътни, безтелесни същества от света на тъмния и нечестив мрак? Знаят ли кой мисли в тях, освен тях? Какъв дух носят, кой и как ги съблазнява? Какви духове има - видими и невидими - като вечен, но нечестив живот, като въздействие, като наси-лие вътре в самия човек? Къде е щаба, центъра на насилието вътре в човека, защото има и такива седалища вътре в човека - за десант на черната енергия, знаете ли че те съществуват като жива коварна мисъл, като хитрост и основно те са животни !

 

 

НАПАДЕНИЕ НА НЕЧЕСТИВ БЕЗПЛЪТЕН ЕНЕРГИЕН РАЗУМ

 

Водени от княз животно, лукава коварната змия - визуализиращи се и невизуализиращи се отрицателна за човека и в човека нечестива енергия - в състояние са - да ни вкарат съблазън дух - съблазнител на мисъл. Съблазнителна мечта да ти бъде, да ни бъде хубаво, когато влезе в нас - човека с нея, и с това тя вече те е нападнала, защото това е хубавото на змията. И с това вече те е нападнала, вързала те е, вързала ни е, използвайки съблазнителният си дух оръжие като мисъл, съблазън, защото нечестивата мисъл е нечестива енергия, нападение, нечестив безплътен разум от нечестив невидим свят е прикрито нападение!!!

 

ОТРИЦАТЕЛНА ВРЪЗКА НА ЧОВЕКА

 

В действителност има ли, съществуват ли безплътни, хитри, коварни същества и какво е тяхното въздействие върху човеците, върху света, в който живеем, като човеци, като тяло, като плът, имаме ли връзка с тях, отрицателна ли е връзката. И кой в действителност ръководи този свят прикрито, невидимо, но чрез човеците?

 

ОТНЕМАТ НИ ПАМЕТТА И СЪЗНАНИЕТО

 

Отнемат ли ни паметта, съзнанието от този обидно кратък живот, за да ни отклонят, отдалечават от истинския ВЕЧЕН СВЯТ БЛАГ ЖИВОТ, да ни сервират насила смъртта, за да ни вкарат насила във вечността на мрака, Ада - Геената, насила да мислим за стомаха, червата, живо-тинското, защото в нас влезе животното и животното командва мисълта, съзнанието, тялото ни в човешката биология, казано с езика на този свят и ни настройва да правим всичко обратно - срещу истинския живот на светлината само и само защото сме обладани от мрака, от тъмнината и от тъмнината очите ни не виждат. Вкарват ни своите очи, уши, слух, съзнание - и ни настройват срещу светлината - видимостта.

 

С Божията милост, Божията помощ, храна за човеците за вечен живот.

 

Кой поставя диагнозата!!!   Написаното е след тежки нападения и лични изпитания, отговарящи по писанието

Кой се крие в човеците ?

Ще Ви се пикае внезапно, при голямо - комбинирано нападение, може урината ви да гори, при дадени моменти, за да ви се попречи без да знаете за какво. И без да пиете вода, у вас ще намерят вода, да пикаете.

Изведнъж ще ви се отива по голяма нужда. Внезапно, при голямо комбинирано нападение ще ви се надуват червата както се надува гума на бензиностанция, ще бягате с учудваща паника и притеснение по тоа-летните и няма да е един път.

А газовете, наречени от човеците газове; ще излизат свободно, без да избират мястото, къде се намирате, ще се притеснявате много пъти от тези наречени от този свят стомашни кризи, радиколити, колики; ще нараснат и ще зачестят във възпаления с различни атаки в областта на тялото и мисълта, като ще се търси от човеците причината, но диагно-зата ще бъде поставена пак от човеците... Ако човеците са обсебени, тогава кой поставя диагнозата?

 

Някой действително ви ПРИЗОРВА

 

А всъщност на Вас не Ви се пикае или не Ви се иска да пикаете. Нито Ви се отива внезапно по голяма нужда, но някой действително Ви призорва... Този някой е невидим !!! Това, че не го виждате е заблуда, защото той действително съществува, защото е нечестива действи-телност!

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ НЕЧЕСТИВИ ДУХОВНИ СРЕДСТВА ЗА НАПАДЕНИЕ

 

Но Вие, Ние не внимаваме и не се пазим, защото не виждаме никого. Той е невидим! Хитър и разполага като враг с изключителни духовни нечестиви средства за нападение, над човешката психика, човешката физика, човешката биология. Може да влезе и излезе през човешкото тяло невидимо, като огън, като студ, да вкара бодежи, възпа-ление, да влезе в мехура, в простатата, яйчниците, мръсните места на човека, да вкара страх... Дух на Сатанински вирус... Още дадености, които да ни съблазнят, вкарват чувства - омраза, злоба, прелест - още нечестиви дадености... като едно от основните - чувството - защото основно човек съществува като чувство, а те вкарват чувство, дух - чув-ство да чувстваме живота, така както те искат да го чувстваме - а тяхното чувство на живот и съществуване е обратно на Господа и светлината, на светостта и истината. Те са примка енергия-дух. В състояние са да вкарат в човек хрумвания, режисура, постановка... Т.е., самите те влизат в човека - без самият той да знае, че не е той и няма как да знае, защото Демоните, Черните ангели - за тях става дума във въпросното описание - те са противодействието на Господа, който е в дясно на Бога отец - противодействието, имат насилствен дял в човека като мисъл и отрицателност. Като противодействие техните действия са коварни, лукави, злобни, омразни. Ще влязат в друг човек и ще се представят, че са мисъл от Неговата мисъл и той ще ви предложи план-програма от своя план и че той мисли тази програма. Като съблазнителен план, програма да ни съблазни с алчност жени или мъже той / те да ни вкарат в примка, в която да се хващаме, защото те, невидимите коварни хиксове действат чрез човеци, те са въздух и действат по въздуха, защото самите те са нечестив въздух. Като махнем сричката от въздух - въз - остава дух. Вселената, както и ние, се състоим от дух и вода.

 

От човек на светлината - човек на мрака

 

Господ Иисус Христос казва, че истинският живот се състои от свят дух и вода. Това всъщност е вечният свят, благ живот на светлината, която на някои от избраниците на Господа на този свят на земята се дава в благодат чувство и чувствени очи от Господа на светлината - защото той е казал : От мене ще се вземе - и ще ви се дава от моето. Един италиански философ е казал на някои благодат може и да се дава, но неусетно може да му се отнеме. Отнемането означава, че самият човек се е отклонил от пътя на Господа и изгони благодетелта - т.е. преминал към другата страна - като смени човека в себе си от човек на светлината на човек на мрака. Господа - с Дявола - това не става съзнателно - промяната се планира, така се прави да не се усеща, тя е неусетна - от невинните и чисти честни мисли става замяна с нечестиви, мисли на цинизъм, смяна на съзнанието, като се извършва смяна на съзнанието с нечестиво съзнание с нечестив дух, както облак заменя облака. Духът е този, който чува, който вижда, съдържа разум. Духът съдържа вечен живот и без тяло, човешкото съществуване като живот и чувство не умира и е безсмъртно. Енергийното тяло съдържа разум, говор, слух, мисъл и вечност.

Когато излиза Духът от тялото, душата на човека, тялото отива на тление, мирише на животински мирис - леш, но ако в това тяло е имало свят Дух и е било къща - седалище на Светият Дух, той не мирише и не тлее - всъщност именно това са светиите, които тук на този свят са били връзката с Господа.

Но ако е имало нечестив сатанински дух на животни - в тях той мирише - той мирише като животните, защото е действащ физически, физиологически фактор в червата, защото там основно е центъра като седалище на нечестивите духове, които аз, пишещият, много пъти съм изпитвал и съм си патил от тях като видими и невидими. Които имат вяра в Господа ще вярват - които нямат, няма да вярват, със своя воля и желание могат да преминат към страната на светлината - Господа, защото те са към другата страна.

 

ЧОВЕКА НОСИТЕЛ НА НЕЧЕСТИВИТЕ

 

Господ Исус Христос казва, както в старият, така и в новия завет, че ще махне червата стомаха от човека. Това никак не е случайно. Не може човек да бъде в лъжливия свят през лъжливия си кратък живот подвижна тоалетна и седалище на животни с нечестива духовна енергия, да бъде носител на нечестивите!

Всяко начало си има и край - със изключение на вечния - Алфа и Омега, началото и края - безсмъртен благ живот на светлината - Господа Исус Христос - Господа казва какъв ще бъде края - на енергийните нечестиви духове животни, осъдени в огнената Геена - и човеците обсе-бени от тях се отдали на съблазън коварство, блудство, алчност лек живот лесно съществуване, нечестиви облаги, богатство. И не се опитват да се отвързват чрез молитви - покаяние, а се съгласяват с тях ... Отвържете се докато сте тук - казва Господ.

  ДЯВОЛЪТ Е СЪБЛАЗЪН

 

И казва Господ Исус Христос: Истина, истина ви казвам, по-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото богат човек в царството Божие. Човеците са вързани и окупирани от животни и в тях е духът на животните - тези животни не са случайни, те са с енергийни тела, мазни и черни. Никак не е казано случайно, може ли богатството да се прави без да се съблазняват за богатство, без да сменят съзнанието си, без лъжа, без да мечтаеш и мислиш, че ти си нещо. Дяволът е дух съблазън, алчност, лъжа. Всъщност това е с което те съблазнява и връзва невиди-мият дявол. Това е той основно! Кому е нужно това - запомни човече, че нито знаеш как си дошъл на Този свят, нито как ще си отидеш. Колкото повече сме в компактна примка от сатанинските нечестиви Черни Ангели, които се явяват във вид на примка - енергии в човека - толкова по-близо е Господ Бог, Свят Дух със свята мощ и сила. Белега на присъствието славата на Господа върху човечеството е примка.

 

ЦЕНТЪРА НА ЖИВОТНИТЕ В ЧОВЕКА Е В ЧЕРВАТА

 

В този свят човеците са окупирани и вързани от животните и заслугата на червата да бъдат вързани човеците от животните духове е голяма. Чрез червата съблазняват и вкарват чувства за чувството на ядене като вкус - в червата се крие и нечестив разум - не случайно дели-катесите са в черва. Казано по пътя на логиката деликатесът суджук е в черво, деликатесът луканка е в черво, деликатесът македонка - в черво, деликатесът шпек салам е в черво, деликатесът бахур е в черво, дели-катесът петрохански суджук е в черво, колбаси - меки и сухи са в черва и не случайно деликатесът суджук и луканка като вкус и чувстване са чувствени когато са твърди. А не защото не знам - не го пиша защото писанието е със съкращение, но е абсолютно с нечестива и зла умисъл, трагична за човека!  Създаване на чужди тела в човека в този свят.

 

ВИЖДАМ КАК ГОВОРЯТ В ЧОВЕЦИТЕ !!!

 

Чувственото и съблазнително ядене, като шкембе чорба, което много хора сърбат с нетърпение, чорбата, която се тегли от лъжицата като ластик - и някои си пускат и лигите, когато ядат - това подсилва нечестивата енергия в човека дубльора смъртта. Всъщност той, който е в него, е и консуматора, нечестива енергия, яде нечестивото. Не случайно я ядат с такава съблазън. Ядеш ли ядене с нетърпение и съблазън с него влиза и демона енергия в човека - то е огън! Който върже човека смърто-носно: а дявола, вече знаем, е съблазън, огън, змия - като енергийно духовно средство за нападение! 

Виждам как влизат в човеците, как приказват вместо тях - как ги тласкат към прелюбодействие - и взимат решение вместо тях - плаче ми се - от мъка, но когато им казвам - дух отговаря вместо тях - обсебени сме! Обсебеният, в когото има демон, черен ангел, бяс, как ще вярва - има образ на човек - а дух говореща енергия, говори вместо него, дублира човека и поддържа в него нечестив живот - за да го отклони от вечния свят благ живот, от Господа на светлината. Слава тебе Господи. Амин!

 

Дублират човека вътре в него

 

Ще си позволя да припомня Господа Исус Христос, когато казва: а ще намери ли Вяра човешкият син, когато дойде, идва (в славата си) Господ е знаел. За противодействието срещу човеците векове напред знаел и Враговете - които ще противодействат - знаел и с какво - знаел за техните коварни нечестиви духовни средства - които ще вкарат в чове-ците - и е знаел, че ще дублират човека вътре в Него!

ОСНОВНИТЕ ОРЪЖИЯ НА НЕЧЕСТИВИТЕ ДУХОВЕ -

ЛЪЖА И СЪБЛАЗЪН

 

Дявола главен дизайнер на модата

 

С нечестивите духовни оръжия, с които разполагат - нечестивите духове влизат в него с лъжа и съблазън. Това са двете основни средства с които разполагат, другото е свързано с тях като синджир по веригата - мечти за богатство, за жени или мъже, като основно в интимната мисъл вкарват секса - и видовете облекло, сатанинското дизайнерство за съб-лазняване, които да оформят тялото ни за съблазняване и вкарват в мисълта ни, която пак не е наша. Да се съблазняваме един друг и се питаме - какво се крие под тази пола - или под този панталон - грехове - удоволствие - и ни подтикват с духовно средство на магнитен съблазни-телен дух да вършим - ден след ден. Задължително насилие срещу себе си! Заблуждаваме се да вървим не по нашия път, а по пътя, който дублира врага, вкаран като мисъл в нас, като ни вкарва съблазън и лъжлив живот вътре в нас.

 

Енергиен Демон в секс с жена

 

Виждал съм как правят секс с жена. В действителност аз,  гре-ховният, съм виждал  как Дух - енергиен демон пред мен прави секс с жена, която съдържа морал, омъжена, с деца и внуци. Виждал съм още как енергиен демон влиза  в мъж /дух енергия/ прави секс с баба, седемдесет и нещо годишна; мъжът пада към моралистите. А не че той го е правил, а много просто енергийният дух демон - за момента го е обсебил - и обсебеният не може да разбере, че не е той или обсебената - защото енергийният дух - някои от тях си казват в човека като его - аз, че това е той - обсебващ, дух и като речник за говорене съдържат мръсотия в мисълта и говора -  енергийните вампири - демони. Някои от тях говорят в човека и се опитват по този начин да го вържат и с душата - живот му да излизат извън тялото, при смъртта на тялото Душата не умира, обсебените още от малки - много трудно могат да се освободят, защото причината е, че те вече не са те - и не усещат, че са обсебени  и друг мисли в тях.

 

Човешко тяло, а дух Демон, вампир, дубльор

 

Духът демон го имат, че това са те. Именно това е дубльора противник - звяр, човекоубиец. Тези човеци пълнят стомаха на Дявола - ходят след стомаха - или са интелигентни, но с цинична мисъл. Фактически те имат човешко тяло - факт, но са енергийни вампири, демо-ни, мислят и се съблазняват сексоират в тях и ги водят от грях към грях и взимат решения вместо тях. Такива хора трудно влизат в църква. Ако влизат, те са нетърпеливи и излизат,  демонът в тях трябва да замаскира пред рода на обсебения или обсебената, че тя или той са като човеците на Господа - но паралелно с това демонът не може да търпи тамян и църква и ги изкарва извън църквата; тези човеци не могат да търпят тамян, защото носят Дявола в себе си. А Дявол от тамян бяга - Църквата е дом за Господа, а Дявола в човека е горд - не търпи да се хвали Господа и той да стои там - макар, че в човека - този човек той го има за свое гнездо, своя къща. Свидетел съм как Демонът - Дявол вкарва внушение в човека жена или мъж, че интимните действия които вършат, с мъже или жени, другите човеци не ги виждат и не разбират какво правят те, а вкарват мисъл, че е по-умен и хитър от самите тях, паралелно с това човек на Господа, имащ прозрение вижда с няколко вида очи - които му се дават - светият, светият, светият дух - техните мръсни човешки прелюбо-деяния.

 

В който е Дявола - той никога не си признава, а лъже

 

Но ако им се каже Дявола, никога не се признава в тях докато е в човека, докато Дявола е в човека, човека е Дявол и самият дявол ще каже на човека, на Господа - ти си Дявол - защото човека не го вижда. Господ е казал: Нищо няма скришно, което да е тайна вътре в самия човек, да не се знае. Няма нищо, което да не се знае. Няма нещо, което да не се вижда. Творението на човека Господа, е съществуващ положителен свят, благ, разум - който е в човека. Светият Господ не само знае какво вършим като грехове, но знае какво са правили нашите деди и бащи като грехове, защото много от техните грехове са вързали поколението им като наслед-ство - от човек в човек, защото грях, това е Дявол демон. Хилядолетия живее в човеците - от човек на човек - от човек в човек. Много често  Дявола ще говори в човека - като човек и дявола в човека като Дявол, без човека да разбере, че човека е Дявол - и Дявола е човек !!! С изключение на прозрението и чувствените очи в човек.

 

ЧОВЕКЪТ Е ВЪРЗАН В ОКРЪЖНОСТ

ОТ ЕНЕРГИЙНИ ЖИВОТНИ - ВАМПИРИ И ...

 

Човекът е вързан от енергиен Дявол - змия, демони и черни ангели и Господ казва, че  белега на неговото повторно идване - пришест-вие на славата като Белег е примка, когато примката се впримчи върху човеците в света, тогава…. И казва Господ : Вземете пример от смоков-ницата, когато виждате, че  листата цъфтят, знаете, че е близо лятото.

Какъв е Белегът на примките на Сатана върху човечеството ще анализираме друг път, но нашите времена са последни! Защото много от писанието - казаното от мен, човеците няма да разберат именно заради това, че са в примка - от нечестиви невидими енергии на нечестива примка, която е много по-лоша от връзването със синджир - синджирът или материалният живот показва несъвършенството, ниската цивилиза-ция на човечеството в рамките на Царството на Сатана - т.е. в рамките на нечестивия разум, който се вкарва в човека по коварен лукав и нечестив начин. И той мисли в тези рамки, в тази окръжност - определен кръг, който му се вкарва. Може да излезе от тази окръжност само ако е със светлината - Господа - в постоянство, в молитва и си покайва греховете редовно.

 

ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА НЕ Е ОТ МАЙМУНА

 

Ще покажа един пример - че произхода на човека е от маймуна съгласно светското учение. Ако Чарлз Дарвин е мислил от този кръг, окръжност, то тогава лъжливото учение срещу кого е насочено? И от кого?

Ако ти са дадени изпитания, то ти се дават и разбирания - защото разбиранията идват с изпитанията. Теорията се съчетава с прак-тиката - ако не виждаш изпитанията, няма да се убедиш в разбиранията, които ти се дават.  Но по какъвто и да е начин противника ще те бие - и ще се помъчи да ти отнеме разбиранията - по какъв начин ще оставим за друг път поне за сега не сме в това време! Не защото не ги знаем! Ако не сме в това време противникът пак ще ни бие - чрез своите човеци. Но времето за разлистването на смокинята е близо, колкото е по-близо, толкова повече мащабно примките на врага ще опасват шията на човеците. Истината е, че човеците мислят за червото си, а не за Господа - да работят мащабно, да правят път на Господа.

 

БЛАГОРОДНА ЛЪЖА НЯМА - ВСЯКА ЛЪЖА ВРЪЗВА ЧОВЕКА !!!

 

Да не забравяме, че царството на този свят насилствено се командва от бащата на лъжата, която е енергийна жива змия /нечестив дух, огън - тези двете аз съм ги виждал като нападение срещу мене/, затова лъжата се използва много пъти в човешкия живот, но и всичко се запаметява, чрез нея да бъде вързан. Лъжата е жива, нечестива енергия, съществуващ съвършен нечестив живот - Деница още от начало използва лъжата срещу човека жена Ева, за да влезе в нея и от нея влиза в Адам. Благородна лъжа няма - това е вид змийска хитрост, с нея да влиза в човека, като вкара в мисълта на човека, че всичко това е безобидно, за да му преспи вниманието и това го прави от заробването на човека до сега - хилядолетия, но до тук успя - но с Божията милост е открит.

 

МОЛИТВАТА Е СВЯТА ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ

 

Свидетел съм още как връзката с Господа е молитвата, защото молитвата е положителна енергия, ако идва от положително място, като място, къща, антена за връзка със светият, светият, светият Господ. Това, което е казано, че молитвата на праведника има голяма сила отговаря на истината, но на праведния строг пост молитва и непрекъсната борба 24 часа с тъмните сили на мрака, които освен, че самите като енергия - нечестив огън нападат човека - и чрез човека - като самия човек не знае какво носи в себе си - че дух нечестив влиза в него и го дублира срещу Господа и неговите събратя - отнето му е това знание и усет - и чрез него напада брата си - и като словесно програмирано нападение - и не може да разбере, че това него иска той. И казва Господ : Брат-брата ще нападне, баща - син, и твоите домашни са твоите врагове. Не че човеците са си врагове, а тези, които влизат в тях и те не ги виждат - и нямат чувствени очи. Тези, които се съблазняват в стомаха си, в мислите си - те са и къща на Сатана, защото съблазън означава Сатана, демон.  Трябва да знаят човеците, че Демонът е мисъл в тях и да разберат кога мисли Сатана в тях. Крайно време е да разберат намесата му, влиза като мисъл в човека, няма да се открие и да каже - ето, аз съм Сатана, пазете се от мене. Той тогава няма да има дял в човека - крадец, мошеник, джебчия, сводник, прелюбодеец - който приема каквото прави го прави на тъмно и скрито. Да се отвързваме от него!

 

КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ТОВА Е ПРАЗНО ПИСАНИЕ - ТОЙ НОСИ САТАНА В СЕБЕ СИ

 

Ако това е празно писание, защо Сатанински духове ще ни вържат и ще ни нападат явно. Който си мисли, че това е празно писание, той носи Сатана в себе си, той е обсебен - трябва му воля за дълъг пост и молитва, и борба с нападенията, а те няма да са малко - ще дойдат от семейството му, от близките му - първо чрез тях ще се опитват - по различен начин да го спрат - и от това да разбере, че е по прав път, макар, че като човек ще му струва много. Заслужава си греховният - лъжлив човек да живее заради Господа - именно защото Господ, който е вечен свят благ живот светлина, светлина търпи нас - които вървим срещу него, защото често носим противника му в нас - ние сме негови противници, но Господ знае, че го правим от незнание - затова, когато го разпъват на кръст, той казва на светият, светият, светият Бог Господ свят Дух прости им Отче Господи, те не знаят какво правят.

Аз лично като човек не се сърдя, няма да се обидя - и няма да страдам от духовна  прелест. Няма да гоня кариера - макар, че срещу самият мен и други като мене братя ще има нападение - от човеци и от енергийни нечестиви телевизионни програми - които са оръжията на Сатана - такива жени или мъже. Жените - факт - техните действия отговарят на действията на баща им Сатана. Пример - Сатана е съблазън, жената почва да съблазнява извън мъжа си - още като си слага червилото, с каква цел - да съблазнява, да бъде харесвана, слага си гарги на очите и веждите, също да бъде харесвана, значи се готови да съблазнява. Тогава кой е в нея? Какво е казал Господ, затова нападение, защото това е нападение, примка срещу брата си или сестра си. Господ Иисус Христос казва: Горко на този, който съблазнява - по-добре да си сложи два камъка и да се хвърля в дълбока вода.

 

ПО-СКОРО КАМИЛА ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ИГЛЕНИ УШИ, ОТКОЛКОТО БОГАТ ЧОВЕК ДА ВЛЕЗЕ В ЦАРСТВОТО БОЖИЕ

 

Продуценти, режисьори, журналисти, чалгаджии, мамони, теле-визионните програми, които правят шоу и бизнес, хазартни игри, програ-ми, както и сутрешни блокове. В тях има съблазън, в тях има облекло, на които дизайнер е Сатана - в тях има игра на Мамона, постановка в поста-новката, прилика в приликата - на баща им Сатана Мамон. По този повод Господ Иисус Христос казва : Не може да имате двама Господари. Единия или ще обичате и другия ще намразите. И още : По-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото богат човек да влезе в Царството Божие. 

Слава на светият Господ Иисус Христос сега, всякога и во веки веков. Амин! Амин! Амин!

 

ПАРИТЕ СЕ КОМАНДВАТ ОТ МАМОНА

 

Парите се командват от Мамона - Мамона е Дявола. Дяволът не е лъжа - а неприятен, лъжец, невидим фактор - със свои структури и програма. На този, на който Мамона дава пари и служба, трибуна за изява, енергиен глас, самочувствие, че е нещо, ето това е Сатана - енергия без тяло в човека говори в него, а този човек му е къща - той му дава, той и ще го вземе, а ще засегне много части от него като му вкара чужди тела - на миризливият човек, той ще дава лъжлива представа, че е нещо, и лъжлива слава. Никак не е полезно да бъде човек къща на нечес-тива, лоша енергия, да мисли вместо човека и прави черни програми вместо него - с различни за заблуда на човеците имена - той съблазнява - с цинизъм по телевизията от А до Я, хазартни комарджийски телеви-зионни игри. Чрез тях Сатана узаконява говоримо нечестивия си и мръсен дух да стане нормален говор в човека и до тук успя. Тези обсебени човеци работят за Сатана в голям мащаб и съблазън и ги вкарват в мрака, в смъртта - дават трибуна на обществени лъжливи политически дейци - доказали своята престъпност, за да вкарат все повече човеци - в уловки, в примки - в които е светият дух той ще чувства човека, в когото е светият дух, защото съдържа благост, добродушие, смирение. В който е нечестивият - те се подушват.

 

 

НЕЧЕСТИВИЯТ ДУХ ПОЧУВСТВА НЕЧЕСТИВИЯ ДУХ КАТО ЧОВЕК

 

В когото е нечестив дух, той ще почувства човека с нечестив дух – към него ще го тегли дух нечист – единият, едната може да бъде жена, мъж, с прикрит нечестив дух, другият – открит, на светски език. Краставите магарета през девет баира се подушват. Енергията, която съдържат – ще ги засегне телесно – венозно – и ще влезе като чуждо тяло – образувания с различни повреди, на когото дава – той дава, за да го вземе - вече вързан.

Невидимият Сатана – има си поставени човеци в краткия човешки живот – чак когато излиза живота от него – когато бъде в друга форма на съществуване, ще види – тези, които са били в него през този живот – но ще бъде късно, защото ще трябва да получи наказанието си – в мрака геената – но животните, змията, огъня, няма да го оставят – те затова са  водили борба тук – за да отнемат душите ни.

 

ЖИВОТ ОТ ТЯЛОТО

 

Спомнете си за богаташа, който е молил Моисей да му изпрати Лазар с намокрен пръст, или да отиде някой до неговия род – за да ги предупреди – но бездната и мрака са стена между светлината – мрака.

Как се правят пари в този свят, ако не лъжеш - ако не те съблазняват, ако не ти вкарат алчност, ако не ти сменят съзнанието с прелест - грандомания, че достига до плътска любов и накрая, разбирате, че Вие си останахте същият като човек плът, но си сменихте духа с духа на Сатана. Ето това е примката!!! - Мечти и удоволствия! И се отвърнахте от светлината се обърнахте към мрака, защото - другата страна на светлината е мрака - а тя е тъмна енергия, нечестив действащ разум, който в този свят си има и своя власт. Затова Господ Иисус Христос казва, когато го хващат - как пък са избрали, когато е тяхната власт /властта на Мрака/. Тук става въпрос за действие и противодействие от силите на злобата, на гнева - на Мамона - чрез съблазън, лъжа - срещу действителната блага любов на Вечния живот на светлината, която е смирение, благоволение, свят и добър дух - ухание, неописаемо, които нито едно цвете не може да наподобява – който е къща на светият дух може да почувства това, но ще почувства и нападенията... - това го казва и действителния живот на светиите, които са били връзка със святото небесно царство. Защото святото небесно царство е живот, ухание на цветя, като през пролет - недостойно сравнение, а Сатана - казва Господ от край време - е лъжец и човекоубиец, който не издържа на истината.

 

 

САТАНА Е СМЪРТ

 

Сатана е Смъртта и Ада. Как да разбираме дали сме вързани, обсебени, дали сме в сатанинска примка. Сатана, първо върже в този свят, човеците на Господа - своите хора той няма защо да ги върже. Ако върже и напада тях - той себе си напада. Затова той няма защо да ги напада. Те са другата страна на светлината. Затова Господ е казал, когато дойде в славата на своето пришествие - от двама ще вземе един - и който е от страната на Сатана - да мине от лявата му страна, при козите и ще бъде изпратен в огнената Геена - вързан със Сатана на Вечно Мъчение.

 

САТАНА Е ВИРУС

 

Господ Иисус Христос казва : Князът на този свят е осъден. Вече знаем кой е князът на този свят. За съжаление той е в нас, чрез нас и нашия род. Всеки човек, който псува, прави програмни планове за лични ползи - има мисли за прелюбодейство с тази жена и мъж с жена, съдържа цинична мисъл - мисли лошо за друг - мечтае за богатство, кариера, за големи служби, лакомство, съдържа егоизъм, завист, кражби, лукава хитрост - тези човеци съдържат и се издържат от нечестива енергия като разум - това е Сатана. Това означава, че не са те, а че са обсебени и са носители на вируса Сатана.

 

ГОСПОД НЕ Е ГОСПОД ДА НЕ СИ ИЗПЪЛНИ ОБЕЩАНИЕТО

 

Чух от моя духовен ръководител да казва Милостив Господ и ще го повторя Милостив Господ. Братя и сестри, Вие, които от незнание незнайно служите на Сатана, търпелив е Господ Иисус Христос. Ако проя-вите желание може да се отвържете. Търпелив е Господ и казва - заради избраните ще отложи нападенията срещу този свят. Но все пак Господ е обещал на своите овце, които са от дясната му страна, защото докато едните приемат Сатана с програмирания му живот – другите, за да отиват при Господа си, трябва да прескочат Сатана. А как се прескача Сатана, защото самият Господ е от Дясната страна на своя отец /и по-хубаво човек да е десен, отколкото ляв; ето лявата ръка, левия крак са лъжливи - носим ги с нашето тяло, импровизация на ръка и крак, и от тука се вижда какво ляво в човека е лъжливо човек да се замислим !!! Но работа вършим истински с дясно/, обещал е пришествие - освобождаване, защото ние сме вързани и примката над човеците, в света се затяга.

Тялото е едно – но в него има истински свят дух, има и нечестив дух – дубльор, който се представя в мисълта, за твоята, за нашата мисъл – и който взима решение вместо нас – по простата причина, че ни заблуждава, че ние взимаме това решение или ние правим  тази програма.

 

Последното време

 

Да не забравяме, че между житото има сято плевели - именно те пречат да се освобождава човечеството от плена на заробването на сатанинската енергия, от която са вързани. Ако се извадят плевелите от житото ще излезе и житото. Затова Господ до сега е чакал и търпял, заради човеците да се обърнат към Господа, но жътвата наближава - и трябва да се ожъне житото. Змията знаейки това, все повече затяга примката около човеците - по различни начини - от мисловни до телесни нападения - като се вкарват чужди тела в човека, на които човеците казват различни наименования и човешки диагнози; за да се отклоняват от истината - защото в тях е лъжата и няма интерес да им казва истината, защото оръжието на Мрака е лъжата. В тъмното може да се криеш, защото е тъмно - не се вижда, значи мракът е лъжа. Светлина е истината, защото там е светло и е видимо. Вижда се и няма нужда да криеш нищо - от светлината - светлина е светът на вечния свят благ живот - защото всъщност това е самият Господ Бог Свят Дух Вечен и благ живот.

 

За последните времена да работим постоянно, мащабно и компактно за спасението на вечен живот на светлината - това е душата. Душата е вечния живот.

Слава на светия Господ Иисус Христос сега всякога и во веки веков. Амин! Амин! Амин!

 О. Монах
Май 2009

България



Тагове:   Господ,   спасение,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ob6tesvenmonah
Категория: Други
Прочетен: 12646
Постинги: 3
Коментари: 4
Гласове: 9
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930